Рада вітати!!!

Привіт усім! Рада вітати Вас у моєму блозі. Давайте спілкуватись та розвиватись разом!

суботу, 12 вересня 2015 р.

Олександрійські школярі вчаться захищати Батьківщину

Атака "ворожого десанту" та доставка "пораненого" відбулась успішно під час показових виступів військово-польових зборів для юнаків та дівчат Олександрійського району, проведених на базі Олександрійського професійного аграрного ліцею.
Відпрацювання умовної атаки, захоплення автомобіля та ближнього бою з десантом було проведено з залученням вертольоту авіаційної бази Нацгвардії України, що дислокується в місті Олександрії.
Крім показових виступів, були також продемонстровані розгорнуті та діючі командно-штабні автомобілі, радіостанція та прожекторне обладнання для приземлення вертольоту в польових умовах.
У зборах взяли участь біля 80 юнаків та дівчат району, а особливістю цих зборів є те, що вперше крім хлопців, до строю стали також дівчата, які виявили бажання отримати елементарні навички захисту від ворога і володіння зброєю.
Крім тактичних навчань з ведення бойових дій учасники зборів отримали знання з надання медичної допомоги, використання засобів захисту, складання зброї та інших секретів військової майстерності.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Рекомендована публікація

Вітаю зі святом!!!